Anasayfa Haber NVIDIA, RTX 4000 Siyah Ekran Sorunları İçin Güncelleme Yayınladı

NVIDIA, RTX 4000 Siyah Ekran Sorunları İçin Güncelleme Yayınladı

NVIDIA, inceleme yapan yayınlar tarafından bildirilen önemli bir sorunu çözüme kavuşturdu. Bazı GeForce RTX 4080 ve RTX 4090 ekran kartları, bazı sistemlerde önyükleme sırasında boş bir siyah ekran gösteriyordu. Bu sorun şirket tarafından kabul edildi ve şimdi bir yama yayınlandı. Ancak maalesef bir firmware güncellemesi gerekiyor.

Görünüşe göre NVIDIA sorunu sürücü güncellemesiyle çözemedi. Bu nedenle ürün yazılımı güncellemesi yapmak şart. İşin iyi tarafı, web sitesinde UEFI firmware güncellemesi yapmak için bir araç sunuluyor. Bu araç, GPU’nuzun uyumlu olup olmadığını kontrol ederken sağladığı talimatlarla güncelleme boyunca kullanıcılara yol gösteriyor.

Eğer bu tür bir sorun yaşıyorsanız aşağıdaki bağlantıdan NVIDIA’nın yayınladığı resmi güncelleme aracını indirebilirsiniz. Kullanıma sunulan yazılım, firmware güncellemesinin gerekli olup olmadığını algılayabiliyor ve gerekliyse kullanıcılara güncelleme seçeneği sunuyor.

Bir yorum

  1. Bu da yeni nesil baş belası. Siyah ekran saçmalığı. O kadar para bayılıp, sonra da böyle saçmasapan bug almak. Git kardeşim…

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version