Anasayfa Haber Google Haritalar Canlı Görünüm Moduna AR Tabanlı Arama Geliyor

Google Haritalar Canlı Görünüm Moduna AR Tabanlı Arama Geliyor

Google, Haritalar uygulaması için eylül ayında AR tabanlı canlı görünüm aramasını duyurmuştu. Şirket artık güncellemeye hazır. Ancak yeni özellik başta Los Angeles, Londra ve New York başta olmak üzere belirli şehirlerde kullanıma sunulacak.

Bu özellik telefonun kamerasını gerçek zamanlı olarak kullanarak gezinmemize yardımcı oluyor. Canlı görünüm modu çevrenizdeki işaretlerin yanı sıra aradığınız yerleri de gösteriyor.

Milyarlarca sokak görünümü görüntüsü yapay zekayı ve AR’yi kullanan yeni özellikle birlikte çok daha işlevsel hale geliyor. Örneğin, görünür bir yerde olmasa bile ATM’leri, bankaları, mağazaları görebileceksiniz.

Canlı görünüm

Tek yapmanız gereken haritalarda telefonunuzun kamerasını etkinleştirmek ve istediğiniz yönü işaret etmek. Tüm özellikler bu hafta içinde hem Android hem de iOS kullanıcılarına sunulacak. Peki siz bu Google Haritalar güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version