Anasayfa Haber Yeni Ryzen Çipset Sürücüsü Mavi Ekran Hatalarını Çözüyor

Yeni Ryzen Çipset Sürücüsü Mavi Ekran Hatalarını Çözüyor

AMD, Ryzen platformlarındaki çeşitli hataları düzelten yeni bir yonga seti sürücüsü yayınladı. En önemlisi, 4.11.15.342 sürümlü çipset sürücüsüyle önceki revizyonda mevcut olan bazı mavi ekran (BSOD) sorunları düzeltiliyor.

Bu BSOD düzeltmeleri AMD PSP Sürücüsü, MicroPEP Sürücüsü, USB4 CM Sürücüsü ve S0i3 Filtre Sürücüsü için geçerli. AMD Ryzen sisteminizde son zamanlarda mavi ekran sorunlarıyla karşı karşıya kaldıysanız, yeni yonga seti sürücüsünü yüklemek sizin için faydalı olabilir.

AMD ayrıca AMD PSP sürücüsüne eklenen yeni program desteği, SFH sürücüsü için eklenen özel ACS sensör desteği ve MicroPEP sürücüsüyle fazlalığı kaldırmak için .inf dosyasını güncellemek de dahil olmak üzere birkaç optimizasyon, güncelleme ve düzeltme daha sağladı. PPM provizyon sürücüsüne de yeni program desteği eklenmiş. Şirket, USB4 CM sürücüsünde yaşanan bir hata ve yeniden başlatma döngülerinde DP ışığının yanmasına ilişkin bir düzeltme de dahil olmak üzere bazı sorunları çözüme kavuşturuyor.

Yeni sürüm tamamen hata düzeltmelerine yönelik diyebiliriz. AMD sistemlerde en iyi deneyimi yaşamak için yeni çipset sürücüsünü kurmadan önce mevcut sürücüleri kaldırmanızı tavsiye ediyoruz. 4.11.15.342 revizyon numaralı Ryzen yonga seti sürücüsünü bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Ek olarak, ilk nesilden en yeni Ryzen 7000 serisine kadar tüm Ryzen platformların desteklendiğini belirtelim.