Anasayfa Haber Genshin Impact Türkçe Dil Desteğine Kavuşuyor

Genshin Impact Türkçe Dil Desteğine Kavuşuyor

Genshin Impact 3.3 Sürüm Güncellemesi

Piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren yüksek popülerlik yakalayan Genshin Impact, milyonlara ulaşan oyuncu sayısıyla beraber yenilikler sunmaya devam ediyor.

Oyun geliştiricisi HoYoverse, kısa bir süre önce “Gerçekliği Duyularında Ara, Görünen Her Şey Yalan” isimli 3.3 sürüm güncellemesinin detaylarını paylaşan bir program yayınladı. Program içerisinde oyuna eklenecek yeni karakterlerin, oyun modlarının ve yeni arayüz dillerinin detayları yer alıyor.

3.3 sürümüyle beraber oyun kadrosuna Avare ve Faruzan isimli iki yeni karakterle beraber “Dehanın Yakarışı” isimli yeni kart oyunu da ekleniyor. Bu yeni kart oyunuyla beraber oyuncular, toplanan kartları diğer oyunculara ya da NPC’lere karşı rekabet için kullanabilecek. Oyuncular kart oyunuyla birlikte kendi seviyelerini de artırırken ekstra ödüller de kazanabilecek.

Genshin Impact Türkçe Dil
Genshin Impact Türkçe Dil Ayarı

7 Aralık 2022 tarihinde yayınlanacak güncellemeyle beraber daha fazla oyuncuya hitap edebilmesi için 2 yeni dil oyuna ekleniyor. Yeni eklenecek Türkçe ve İtalyanca dilleriyle beraber daha fazla oyuncu kendi yerel dilinde oyuna erişebilecek.