Anasayfa Haber PS Plus Essential Aralık 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Aralık 2022 Oyunları Açıklandı

PS Plus Essential Aralık 2022

Sony tarafından PS Plus Essential Aralık 2022 ücretsiz oyunları duyuruldu. Verilecek oyunlar arasında Mass Effect: Legendary Edition, Biomutant ve Divine Knockout bulunuyor.

Doğrudan PlayStation Plus’ta sunulan Divine Knockout, platform dövüş türene yepyeni bir boyut katıyor. Düşmanları savunmasız hale getirmek için onlara hasar verip ardından onları benzersiz, üçüncü şahıs bakış açısıyla arenadan atıyorsunuz. Herkül olarak kayalar fırlatmak veya Mjolnir’i Thor olarak kullanmak için oynanabilir 10 tanrıdan birini seçebiliyorsunuz. Ardından, ustalaşmak için kendi mekaniğine sahip çeşitli arenalarda savaşıyorsunuz. Çeşitli oyun modlarını keşfetmek için arkadaşlarınızla 3’e 3 Arcade modunu oynamanız veya zorlu 1’e 1 ve 2’ye 2 düellolarda savaşmanız mümkün. Oyun çapraz oynama ve çapraz ilerleme özelliklerine de sahip. Bu sürüm, oyun için DKO ve bonus içeriğin yanı sıra Smite’ta DKO’dan ilham alan bir görünümün kilidini açıyor.

Mass Effect Legendary Edition ile çok beğenilen Mass Effect üçlemesinde Komutan Shepard efsanesini yeniden yaşamanız mümkün. Promosyon silahları, zırhları ve paketleri dahil olmak üzere Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarından tek oyunculu temel içerik ve 40’tan fazla indirilebilir içerik yer alıyor. Oyun ayrıca 4K Ultra HD için yeniden düzenlenmiş ve optimize edilmiş durumda. Oyunda kararlarınızın eylem ve sonuç üzerinde derin sonuçları olduğu, inanılmaz derecede zengin ve ayrıntılı bir evreni deneyimliyorsunuz.

Biomutant’ın açık dünyasında veba ülkeyi mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden kan akıyor. Kabileler de bölünmüş durumda. Kargaşa içindeki bir dünyayı keşfedecek ve kaderini belirleyeceksiniz. Görünümünüzü ve oyun tarzınızı değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlama olanağına sahipsiniz. Kendi benzersiz kesme, ezme ve delme yakın dövüş silahlarınızı, tabancalarınızı, tüfeklerinizi, pompalı tüfeklerinizi ve daha fazlasını yaratmak için parçaları karıştırıp eşleştireceksiniz. Ek olarak PS5 sürümü, 4K ve HDR desteğine ve üç farklı grafik moduna sahip.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 6 Aralık tarihinde oyunculara sunulacak ve 2 Ocak 2023’e kadar kütüphanelere katılabilecek.

PS Plus Aralık 2022 Oyunları

  • Mass Effect: Legendary Edition (PS4)
  • Biomutant (PS4/PS5)
  • Divine Knockout (PS4/PS5)