Anasayfa Haber Oppo Find N2 Çıkış Tarihi Netleşti

Oppo Find N2 Çıkış Tarihi Netleşti

Oppo Find N2 çıkış tarihi

Oppo tarafından geleneksel olarak Aralık ayında Inno Day adlı bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Güvenilir bir sızıntı kaynağına göre Oppo Inno Day 2022 etkinliği 14 Aralık’ta başlayacak. Bir gün sonra, 15 Aralık’ta katlanabilir Oppo Find N2’nin ve geçici olarak Find N2 Flip olarak adlandırılan Oppo’nun ilk kapaklı modelinin lansmanını göreceğiz.

Oppo Inno Day, sadece akıllı telefonları değil, diğer teknolojileri de gördüğümüz çok günlü bir etkinlik. 2020’de katlanabilir ekrana sahip bir konsept telefon vardı. Geçen yıl ise geri çekilebilir ana kameraya sahip bir prototip görücüye çıkmıştı.

MariSilicon X NPU’nun duyurusu da geçtiğimiz yıl gerçekleştirilmişti ve Oppo’nun yenilenmiş bir sürüm geliştirip geliştirmediğini de etkinlikte öğrenmiş olacağız.

Find N2 için beklentiler cihazın 240 gramın altındaki ağırlığıyla şimdiye kadarki en hafif yatay katlanabilir olması. Cihazın ilk Oppo Find N’den yüzde 15 daha hafif ve diğer üreticilerin rakiplerinden önemli ölçüde daha hafif olması bekleniyor. Find N Flip ise bir yarısında dikey bir kapak ekranı, diğerinde çift kameralar ile gelecek gibi gözüküyor.