Anasayfa Haber Instagram, Notlar Özelliğini Herkes için Kullanıma Sundu

Instagram, Notlar Özelliğini Herkes için Kullanıma Sundu

Instagram Notlar

Instagram, kullanıcılarının metin ve emoji kullanarak düşüncelerini paylaşmalarına olanak sağlamak için tasarlanmış yeni Notlar özelliğinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Notlar, en fazla 60 karakter içerebilen kısa gönderiler olarak tanımlanıyor.

Yeni özellik, gelen kutusunun en üstüne giderek, Yakın Arkadaşlar Listesi’ndeki takipçileri veya kişileri seçerek ve ardından bir not yazıp paylaşarak paylaşılabiliyor. Notlar 24 saat boyunca gelen kutusunun üst kısmında görünecek ve yanıtlar direkt mesaj olarak görüntülenecek.

Instagram ayrıca yakında birden fazla kullanıcının özel, paylaşılan bir profil aracılığıyla gönderi ve hikayeleri paylaşmasına olanak tanıyan Grup Profilleri’ni uygulamaya koyacak.

Samimi Hikayeler de test aşamasında ve BeReal benzeri bir işlevsellik geliştirme aşamasında. Bu hikayeler yalnızca kendi samimi hikayelerini paylaşanlar tarafından görülebilir olacak ve şu anda yaptığınız şeyi paylaşmak için kullanılması amaçlanıyor. Instagram, ayar devre dışı bırakılmadığı sürece bunları yayınlamak için günlük bildirimler gönderecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version