Anasayfa Haber tvOS 16.2 Güncellemesi Yayınlandı! İşte Yenilikleri

tvOS 16.2 Güncellemesi Yayınlandı! İşte Yenilikleri

tvOS 16.2

Apple, Eylül ayında kullanıma sunulan tvOS 16 işletim sisteminin ikinci büyük güncellemesini yayınladı. tvOS 16.2, Siri geliştirmelerini ve iCloud Paylaşılan Fotoğraf Arşivi’ni tanıtan tvOS 16.1’in çıkışından bir aydan fazla bir süre sonra geliyor.

tvOS 16.2 Yenilikleri

tvOS 16.2, kullanıcıların en sevdikleri şarkıları solo veya düet olarak söylemelerine olanak sağlamak için tasarlanan yeni karaoke özelliği Apple Music Sing için destek getiriyor. ‌Apple Music‌ Sing’in en yeni model olan üçüncü nesil ‌Apple TV‌ 4K ile uyumlu olduğunu da belirtelim.

Güncelleme, Orijinaller sekmesinde yeni ‌Apple TV+‌ dizilerinin ve filmlerinin videolarını görüntüleyen Apple TV+ ön izlemelerini ekliyor. Ayrıca ana TV uygulaması arayüzünü değiştirerek Şimdi İzle çubuğunu içerik ön izlemeleri lehine aşağı kaydırıyor. Apple, tvOS 16.2’nin bir dizi veya filmi bitirdikten sonra ne izleyeceğiniz konusunda video önerileri sağladığını ve ayrıca yeni bir birleşik spor deneyimi sunduğunu belirtmiş. Favori takımlarınızı ‌Apple TV‌ uygulamasında takip edebilir ve bu takımlarla ilgili haberlerin Apple News’te otomatik olarak görünmesini sağlayabilirsiniz.

tvOS 16.2 güncellemesi, Sistem > Yazılım Güncelleme bölümüne gidilerek ‌‌‌‌Apple TV‌‌‌‌ üzerindeki Ayarlar uygulaması aracılığıyla kablosuz olarak indirilebilir.