Anasayfa Haber Yeni Tomb Raider Oyunu Amazon ve Crystal Dynamics Tarafından Geliştiriliyor

Yeni Tomb Raider Oyunu Amazon ve Crystal Dynamics Tarafından Geliştiriliyor

Amazon Games ve Crystal Dynamics, yeni Tomb Raider oyununu geliştirmek ve yayınlamak için anlaşma yaptı.

Crystal Dynamics’in yeni Tomb Raider oyunu geliştirdiği ve oyun motoru olarak Unreal Engine 5’ten yararlandığı geçtiğimiz nisan ayında doğrulandı. Henüz adı belli olmayan yeni Tomb Raider oyunu, serideki hikayeyi devam ettirecek bir yapım olacak.

Yeni oyunun çıkış tarihi için herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak henüz erken geliştirme aşamasında olan yapım için açıklamalarda bulunan Amazon, yapım aşamasında baştan sonra kadar Crystal Dynamics ile çalışacağını belirtiyor.

Yeni Tomb Raider Oyunu

İki şirket arasında yapılan anlaşmaya bakılacak olursa, Amazon Games daha öncesinde böylesine büyük bir AAA yapım için herhangi bir ortaklık kurmamıştı. Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann, ortaklık hakkında “Amazon Games, oyunculara en iyi geliştiricilerin sunduğu en yüksek kalitede oyunları tüm platform ve türlerde sunmaya kendini adamıştır ve bu köklü geliştirici ve seri ile çalışma fırsatı bulmaktan onur duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version