Anasayfa Haber Bülten ASUS’tan 1440p OLED Oyun Monitörü: ROG Swift OLED PG27AQDM

ASUS’tan 1440p OLED Oyun Monitörü: ROG Swift OLED PG27AQDM

ASUS ve Republic of Gamers (ROG), oyunlar, profesyonel içerik üretimi, hibrit çalışma ve eğlence için tasarlanan heyecan verici monitör serilerini duyurdu.

27 inç boyutundaki bu WQHD (2560 x 1440) OLED oyuncu monitöründe yansıma önleyici mikro dokulu kaplama, 0,03 ms tepki süresi ve 240 Hz yenileme hızı gibi özellikler yer alıyor. Son derece yüksek kare hızları verebilen bu monitör gerçekten etkileyici oyun deneyimleri yaşatıyor. OLED panelin ömrünü uzatmak için Swift OLED PG27AQDM’de ısı üreten bileşenler için özel bir soğutma bloğu kullanılıyor. Yenilenen iç düzen ise soğutmanın verimini artırıyor. Ürün içindeki hava akışı daha iyi hale getirilirken üstteki genişletilmiş havalandırma açıklıkları ısıyı daha iyi uzaklaştırıyor. Isı monitörün arka kısmında daha eşit şekilde dağıtıldığından ortalama sıcaklık diğer 27 inç monitörlere kıyasla %5 daha düşük oluyor.

Akıllı voltaj optimizasyonu her piksele uygulanan voltajı tek tek kontrol ederek tutarlı bir parlaklık sağlıyor. ROG bu modelde OLED parlaklığı, voltaj seviyesi ve çalışma sıcaklığı arasındaki uyumu sağlamak için panel üreticisiyle yakın bir çalışma yürüttü. Panel için geliştirilen akıllı bir algoritma sıcaklık değişimine göre voltajı düzenleyerek panel genelinde parlaklığın tutarlı olmasını sağlıyor.

ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM

Tek tip parlaklık ayarı özelliği parlak beyaz pencerelerin boyutunu değiştirirken bile parlaklık seviyesini koruyor. Ayrıca yeni DisplayWidget Center yazılımı kullanıcıların ekran menüsüyle uğraşmak zorunda kalmadan kullanışlı bir arayüzle OLED işlevlerini ve sistem ayarlarını değiştirmesini sağlıyor.

Olağanüstü HDR performansı veren bu monitör 1000 nit maksimum parlaklığa ulaşabiliyor. %99 DCI-P3 renk gamı ve Delta E < 2 renk doğruluğu ile son derece gerçekçi renkler sunan ROG Swift OLED PG27AQDM yüksek parlaklığın yanı sıra en koyu siyahları da gözler önüne seriyor. ROG Swift OLED PG27AQDM modeli 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version