Anasayfa Haber First Class Trouble, Gamedec ve Divine Knockout Ücretsiz Oldu

First Class Trouble, Gamedec ve Divine Knockout Ücretsiz Oldu

Gamedec Divine Knockout Ücretsiz

Epic Games Store bu hafta kullanıcılarına üç oyun birden hediye ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları ise First Class Trouble, Gamedec ve Divine Knockout olarak karşımıza çıkıyor. Oyunlar, Kerbal Space Program ve Shadow Tactics Aiko’s Choice’un yerini almış durumda.

First Class Trouble, oyuncuların felaketten sağ kurtulmak için birlikte ve birbirlerine karşı çalıştığı bir oyun. Amaç, ölümcül yapay zekayı devre dışı bırakmak. Bazı oyuncuların gizlice diğer oyunculara ihanet etme niyetinde olan insan görünümlü katil robotları oynayan sahtekarlar olması ise heyecanı artırıyor.

Gamedec, tek oyunculu ve siberpunk temalı izometrik bir rol yapma oyunu. Oyunda sanal dünyaların içindeki suçları çözen bir oyun dedektifisiniz. Tanıklarından ve şüphelilerden bilgi toplamak için aklını kullanarak yanıltıcı planların temeline inecek ve seçimlerinizin sonucunu bizzat yaşayacaksınız.

Son olarak, türünün tek örneği olan 3. şahıs kameralı platform dövüş oyunu Divine Knockout’ta tanrıları yere sereceksiniz. Ufak ama kudretli bir mitoloji tanrısına dönüşecek, üç boyutun tümünde dövüşecek ve tek başına hükmetmek için dostlarınızı haritanın dışına atacaksınız.

Bu üç oyunu 19 Ocak saat 19:00’a kadar kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyun ise Epistory – Typing Chronicles olarak duyuruldu.