Anasayfa Haber The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı

Din Djarin nam-ı diğer The Mandalorian ve Grogu yeni maceralara atılıyor. The Mandalorian 3. sezon fragmanı bizleri çok daha hareketli bir sezonun beklediğinin habercisi.

En son fragmanda, kahramanımız ve Grogu’nun, Djarin’in “günahlarını” telafi etmeyi umduğu, yani miğferini çıkarıp yüzünü gösterdiği için Mandalore’a yolculuk yaptığını görüyoruz. Görünen bir diğer tanıdık karakter, Greef Karga rolündeki Carl Weathers ve Salacious Crumb türünün bir üyesi olan Kowakian maymun-kertenkelenin ağaçta kısa bir çekimi var. Dizinin resmi fragmanı, Mando’nun eski müttefiklerle yollarının kesiştiğinden ve yeni düşmanlar edindiğinden bahsediyor. Hayranları heyecanlandırması muhtemel olan şey, Grogu’nun görünüşte daha güçlü hale gelmesi ve Güç’le olan bağlantısını daha iyi kontrol edebilmesi. Işın kılıçlarını kullanan Jedi’lar gömek de heyecanı daha da artırıyor.

The Mandalorian 2. sezonunun prömiyeri, 2 milyon hanede izlediğinde Disney+ için izlenme rekorları kırdı. 3. Sezon da benzer bir başarı gösterebilir.

The Mandalorian 3. Sezon, 1 Mart tarihinde Disney+ platformunda izleyici ile buluşacak.