Anasayfa Haber God of War Ragnarok, PlayStation’da 11 Milyon Satış Adedine Ulaştı

God of War Ragnarok, PlayStation’da 11 Milyon Satış Adedine Ulaştı

God of War Ragnarok 11 Milyon

God of War Ragnarok geliştiricisi Sony Santa Monica, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında 11 milyon adet sattığını açıkladı.

Oyunun editörümüz Emin Çıtak tarafından da oldukça beğenildiğini hatırlatalım:

“Özetle God of War Ragnarök sadece çok iyi bir devam oyunu değiş aynı zamanda Santa Monica’nın dünyanın en iyi aksiyon oyunu yapımcısı olduğunun bir manifestosu. Günümüzde hikaye mi oynanış mı diye insanlar tartışadururken, açık dünya mı çizgisel oyun mu diye yorumlar yapılırken, zengin içerikli bir aksiyon oyununun nasıl yapılacağını adım adım göstermişler. Rahatlıkla ve Elden Ring’e rağmen kendi açımdan yılın oyunu olduğunu söyleyebilirim.”

Oyunun büyük lansmanı, Sony’nin PlayStation bölümü tarafından bugün bildirilen olumlu kazançlara kesinlikle çok yardımcı oldu. Son çeyrekte birinci şahıs satışları bir önceki yıla göre neredeyse ikiye katlandı (11,3 milyona kıyasla 20,8 milyon), PS5 konsol satışları ise 32 milyonu geçerek geçen yılın aynı çeyreğinde sadece 3,9 milyona kıyasla bu çeyrekte 7,1 milyon adede çıktı. Yine de PlayStation Plus abonelikleri biraz (1,4 milyon) azalmış durumda.