Anasayfa Haber iOS 16.3.1, Google Fotoğraflar Uygulamasını Bozdu

iOS 16.3.1, Google Fotoğraflar Uygulamasını Bozdu

iOS 16.3.1 Google Fotoğraflar

iPhone ve iPad cihazlar için iOS 16.3.1 ile iPadOS 16.3.1 güncellemesi yükleyenler Google Fotoğraflar uygulaması ile sorun yaşamaya başladı. Çok sayıda rapor, yeni iOS güncellemesini indirip yükleyen kullanıcıların artık Google’ın fotoğraf uygulamasını cihazlarında kullanamayacaklarını belirtiyor.

9to5Mac’in haberine göre bu kullanıcılar, uygulamayı açmaya çalıştıktan hemen sonra Google Fotoğraflar uygulamasının iPhone veya iPad’lerinde kilitlendiğini söylüyor. Şu an itibarıyla Apple ve Google’dan konuyla ilgili açıklama da yapılmış değil.

iPhone veya iPad’inizde Google Fotoğraflar’ı çok kullanıyorsanız, Google bir yama yayınlayana veya Apple başka bir iOS yama güncellemesi yayınlayana kadar iOS 16.3.1 güncellemesini kullanmamanız yerinde olacaktır.

iOS 16.3.1 güncellemesinin, Ocak ayında 16.3 sürümü yayınlandıktan sonra keşfedilen birkaç hatayı düzeltiyor. Bunlar, iCloud ve Siri sorunları için düzeltmelerin yanı sıra iPhone 14 ve iPhone 14 Pro cep telefonlarındaki Kilitlenme Tespiti özelliği için bazı iyileştirmeler içeriyordu.

2 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version