Anasayfa Haber No Man’s Sky “Fractal” Güncellemesi PlayStation VR2 Desteği Getiriyor

No Man’s Sky “Fractal” Güncellemesi PlayStation VR2 Desteği Getiriyor

No Man's Sky Fractal Güncellemesi

No Man’s Sky Fractal güncellemesi, bugünden itibaren oyunun eski ve yeni oyuncuları için mevcut durumda. PS VR2’nin piyasaya sürülmesinden hemen önce yapılan güncellemenin, 3D ses, uyarlanabilir bir kullanıcı arayüzü ve basitleştirilmiş ve etkileşimli bir oyun dahil olmak üzere VR cihazlarında oyunculara daha da sürükleyici bir deneyim sunacağı düşünülüyor.

Güncelleme, tüm platformlarda bir dizi ek seçeneğe sahip. Oyuncular yeni yıldız gemisi Utopia Seeder’ı kazanacak ve birlikte çalışmaya, gizemli Utopia Foundation için terk edilmiş bir güneş sistemini yeniden inşa etmeye başlayacak.

Güncelleme ayrıca, artık tüm Nexus ve Quicksilver görevlerine ve “Trace of Metal” hikayesine erişebilecek olan Nintendo Switch kullanıcıları için yeni içerikler getiriyor.

PlayStation, Steam Deck ve Switch’teki oyuncular, artık tümü jiroskopik kontrolleri desteklediğinden, yeni görevleri keşfetmeyi ve taramayı her zamankinden daha rahat ve hassas hale getirdikleri için yeni bir deneyim yaşayacak.

No Man’s Sky Fractal güncellemesinin şu andan itibaren PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR2, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC için mevcut olduğunu belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version