Anasayfa Haber Bülten Cooler Master MasterAccessory Gem Piyasaya Sürülüyor

Cooler Master MasterAccessory Gem Piyasaya Sürülüyor

Cooler Master MasterAccessory Gem

Cooler Master, sevdiğiniz oyun donanımınız için bir dinlenme yeri sağlamak üzere tasarlanmış çok amaçlı çevre birimi tutucuları olan MasterAccessory Gem’i piyasaya sürüyor. Hem siyah hem de beyaz renk olarak mevcut olan bu altıgen düzenleyiciler, oyun alanınızı hem düzenli hem de estetik açıdan hoş tutmayı amaçlıyor.

Dağınıklık Dışarı, Eğlence İçeri

Masanızı olabildiğince temiz ve düzenli tutmak gerçek bir angarya olabilir, ancak Gem ile düzenli kalmak zahmetsiz olabilir. MasterAccessory Gem, sağlam bir çelik çekirdeğe sahip ve kendi ağırlığının 5 katına kadar dayanmasını sağlar. Çevre birimlerinde 2 kilograma kadar tüm favori oyun ekipmanlarınızı tek bir yerde bir arada tutmak için Gem’i kasanıza takmanız yeterlidir. Kulaklıklarınızı, oyun tablalarınızı ve hatta cep telefonlarınızı çizilmelere karşı korumak için tüm temas noktaları yumuşak kauçukla kaplanmıştır. Yerleşik kablo kanalları, kablolu veya kablosuz cihazların aynı anda şarj edilmesini sağlamak için başlıkları kilitleyerek modern kablo yönetimine olanak tanır.

Cooler Master MasterAccessory Gem

Her yerde, Her koşulda

Gem’in montaj çözümlerine benzersiz yaklaşımı, kendisini yapıştırabileceği yüzeylerde neredeyse sınırsız hale getirir. Yumuşak koruyucu dolgu ile birleştirilmiş yerleşik mıknatıslar, değerli kurulumunuzda kaymadan veya çizik bırakmadan Gem’i çeşitli manyetik yüzeylere sağlam bir şekilde monte eder. Kulaklığınızı kasanızın temperli cam veya akrilik yüzeylerinde saklamak mı istiyorsunuz? korkmayın! Cooler Master’ın SandwichTech yapısından yararlanan MasterAccessory Gem, kalınlığı 4 mm’ye kadar olan çeşitli manyetik olmayan malzemelere etkili bir şekilde monte edilebilir. Bu montaj yöntemi, Gem’i ek takviye gerektirebilecek ağ gibi manyetik malzemelere sabitlemek için de kullanılabilir. Tabii ki, daha geniş bir uyumluluk ve yaratıcı kullanım yelpazesinin kilidini açmak için çift taraflı bant (dahil değildir) ekleme seçeneği de var.

Küçük Ama Güçlü

Bu kadar küçük bir aksesuarın oyun kurulumunuzda bu kadar büyük bir fark yaratabileceğini hayal etmek zor, ancak Gem’i bir kez denediğinizde geri dönmekte zorlanacaksınız. Elinizdeki Gem ile en sevdiğiniz PC kasasını kolayca genişleyen zevklerinizi, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için büyüyen bir depolama sistemine dönüştürün.