Anasayfa Haber The Finals Beta Süreci Başlıyor

The Finals Beta Süreci Başlıyor

The Finals

İsveçli eski Battlefield ve Battlefront geliştiricilerinden oluşan Embark Studios ekibi, son shooter’ını daha fazla oyuncuya denetmek için hazır. Takım tabanlı bir FPS oyunu olan The Finals’ın kapalı betası başlamak üzere.

The Finals, Fransız Rivierası’na bakan eski kasaba Monako ve Seul’un şehir merkezinde yer alan bir gökdelen olmak üzere iki farklı mekanda geçiyor. Bu kapalı beta sürümünde oyuncular, silahlarını, gereklerini deneyebilecek ve yeni kozmetiklerle de oynayabilecekler.

The Finals Beta’sında Yeni Parçalanma Fizikleri Test Edilecek

Bu kapalı beta sürümü casual ve sıralı modları içeriyor ve oyunu oynadıkça oyuncuların silahlarının ve aletlerinin repertuarı genişleyecek

Kapalı beta sürümünde Embark, oyuncuların aynı şeyleri gördüğü ve etkilendiği server-side yıkım ve hareketini mümkün kılan oyun netcode’ının karmaşıklığını test etmek istiyor. Ve bu kapalı beta sürümü, oyuna özgü deneyimleri keşfetmek ve geri bildirim sağlamak için harika bir fırsat olabilir. Embark, The Finals’ın kapalı beta sürümüne katılan oyuncuların geri bildirimlerine dikkatle kulak vererek, oyun deneyimini geliştirmeye devam edeceğini ifade ediyor.

Eğer beklendiği gibi çıkarsa The Finals, takım tabanlı FPS oyunlarına ilgi duyanlar için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir.