Anasayfa Haber Valorant Windows 7, 8 ve 8.1 Desteği 14 Mart’ta Sonlanıyor

Valorant Windows 7, 8 ve 8.1 Desteği 14 Mart’ta Sonlanıyor

Riot Games,  Valorant’ın Windows 7, 8 ve 8.1 için desteğinin sonlanacağını duyurdu. Sonlanan bu destek sayesinde hileciler eski işletim sistemlerindeki güvenlik açığından yararlanamayacaklar.

Şirket, geçtiğimiz günlerde paylaşılan resmi bir yazıda, Windows’un daha yeni sürümlerine geçerek son güvenlik güncellemelerinden faydalanılabileceğini belirtti.

Eski işletim sistemleri için verilen desteklerin sona erdirme kararı sadece Riot Games’e ait değil. Birçok yazılım şirketi eski işletim sistemi sürümleri için verdikleri yazılım desteğini kademeli olarak kaldırmaya başladı. Microsoft da bu senenin başında Windows 7 ve 8.1 sürümleri için verdiği desteği kestiğini belirtmişti. Bunun en büyük nedeni, eski sürümlerin yazılım korsanları tarafından suistimal edilmesinden kaynaklanıyor.

Şu anda Windows 7, 8 veya 8.1 kullanıyorsanız, Riot Games’in aldığı bu kadar elbette sizi de etkileyecektir. Valorant oynamaya devam etmek istiyorsanız Windows’unuzu daha yeni bir sürüme yükseltmeniz gerekecek.

2 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version