Anasayfa Haber Motorola Moto G Stylus (2023) Geekbench’te Gözüktü

Motorola Moto G Stylus (2023) Geekbench’te Gözüktü

Motorola Moto G Stylus (2023) Geekbench

Geneva kod adlı Motorola Moto G Stylus (2023) akıllı telefonun temel teknik özellikleri Geekbench sayesinde ortaya çıktı.

Geekbench’e göre, Motorola Moto G Stylus (2023) Android 13 çalıştırıyor ve yerleşik 4 GB RAM’e sahip. Bu arada söylentiler, akıllı telefonun 6 GB’a kadar RAM ve 256 GB depolama ile geleceğini de iddia ediyor.

Moto G Stylus (2023), MediaTek’in 1.80 GHz’de altı çekirdeğe ve 2 GHz’de iki çekirdeğe sahip sekiz çekirdekli işlemcisinden güç alıyor. Bu da Helio G85/G88 çipsetinin bir parçası olabileceğini düşündürüyor.

moto g stylus özellikleri

Geekbench, Moto G Stylus’un (2023) diğer özelliklerini listelememiş, ancak sızdırılan görseller sayesinde akıllı telefonun nasıl görüneceğini biliyoruz. Cihaz ortalanmış bir delikli ekrana sahip olacak ve arka tarafında çift kamera kurulumuna sahip olacak. Cihaz bir kalemle gelecek ve alt kısmında 3,5 mm kulaklık girişi, mikrofon ve hoparlör ızgarasıyla çevrili bir USB-C bağlantı noktasına sahip olacak. Parmak izi okuyucusu ise güç düğmesine gömülü olacak. Son olarak, Moto G Stylus’un (2023) Black Beauty ve Crystal Grey renklerinde geleceği ve 4G ve 5G versiyonlarına sahip olacağı söyleniyor.