Anasayfa Haber Xiaomi Black Shark 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Black Shark 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Black Shark 6

Raporlara göre Xiaomi’nin oyun tarafındaki kolu Black Shark çalışanlarıyla bazı zor zamanlar geçiriyor ve ürün üretmekte zorlanıyor. Buna rağmen yakın zamanda çıkış yapmasını beklediğimiz Black Shark 6 modeliyle alakalı sızıntılar da hız kesmiyor. Geçtiğimiz ay telefonun özellikleri ortaya çıkmıştı.

Şimdiki sızıntı ise “Youxianyu” adlı bir 2. el pazarından geldi. Buna göre birisi Xiaomi Black Shark 6 modeline benzeyen bir telefonun prototipini 560 dolara satıyor. Ancak bu fiyatın telefonun nihai fiyatı olmadığını belirtelim. Bu prototipte yeni kamera adası tasarımını ve arka kısımdaki deri detaylarını görebiliyoruz. Ayrıca yapılan listelemede telefonda Snapdragon 8 Gen 2 SoC yonga seti ve 12/512 GB bellek yapılandırmasının kullanıldığından bahsediliyor.

Xiaomi Black Shark 6Kamera tarafında ise IMX686 kullanan 64 megapiksellik bir ana kamera bizi karşılıyor. Son olarak listelemede 120W hızlı şarj destekli bir 5000 mAh batarya bilgisinin yer aldığını belirtelim. Peki siz Xiaomi Black Shark 6 hakkında ne düşünüyorsunuz?