Anasayfa Haber CS:GO Source 2 Güncellemesi SteamDB’de Görüldü

CS:GO Source 2 Güncellemesi SteamDB’de Görüldü

Taktiksel FPS türünün kült yapımlarından olan CS:GO, Source 2 motoru söylentileriyle Mart’ın başından beri gündemden düşmek bilmiyor. İlk başta NVIDIA sürücüsünde ortaya çıkan cs2.exe dosyası ve devamında DOTA 2 güncellemesinde CS:GO’yla alakalı kodların bulunması söz konusu durumu geçmişteki söylentilerden ayrı bir konuma taşıdı. Öte yandan FACEIT, ESL ve HLTV gibi önemli e-spor kuruluşlarının yaptığı paylaşımlar da bizleri Source 2’ye bir adım daha yaklaştırıyor.

Geçtiğimiz gece yaşanan son gelişmede ise geliştiricilerin CS:GO’ya sınırlı test yapısıyla beraber cs2.exe dosyası eklediğine SteamDB üzerinden şahit olduk. Bu olayla beraber CS:GO Source 2 konusunun artık iddia olmaktan çıktığını söylemek mümkün. Özetle, ilerleyen süreçte Valve’ın resmi bir açıklama yapmasını bekliyoruz.

CSGO Source 2

CS:GO’yla ilgili yaptıkları araştırmalarla herkesin tanıdığı iki veri madencisi Gabe Follower ve Aquarius’un paylaşımlarında da görüldüğü üzere oyuna dpr (developer pre-release update) etiketiyle çok sayıda yayın öncesi depo eklenmiş durumda. Bu hareketliliğin gece boyunca sürdüğünü de belirtmeden geçmeyelim. Son gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

3 Yorumlar

  1. Ben sıfırdan bir CS yapılmasını isterdim. Yıl olmuş 2023, artık daha güzel mekanlar görmek istiyorum oyunda. Diyelim ki yeni CS yapılacak ve sistemim buna yeterli gelmediğinden oynayamayacağım, olsun yine de yapılmalı. Çünkü yıl olmuş 2023.

    • Aşırı mantıklı bir öneri. Üstünden 11 yıl geçti CS:GO’nun çıkalı, artık yeni bir oyun şart. Diğer CS oyunlarının çıkış yılları arasında böylesine devasa bir uçurum daha görülmemişti.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version