Anasayfa Mobil DJI Mic Deneyimimiz

DJI Mic Deneyimimiz

DJI Mic

DJI Mic yaka mikrofonu son dönemde ofis içinde ve fuarlarda en büyük yardımcılarımızdan biri oldu. Hem ses kalitesi hem de sunduğu özelliklerle kısa sürede Technopat.Net ofisinin favori ekipmanlarından biri olmayı başardı. Peki, DJI Mic’i bu kadar özel kılan nedir?

DJI bu üründe aslında kablosuz kulaklıklarla yaşanan sorunları çok iyi görmüş ve ortaya olabilecek en pratik ama etkili çözümlerden birini getirmiş. Tıpkı TWS kulaklıklar gibi kendi şarj kutusu içerisinde gelen ürün, iki verici ve bir alıcı barındırıyor. Ayrıca farklı mobil cihazlar için yeterince modüler bir çözüm olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü kutuda hem iPhone cihazlar için Lightning ucu hem de Tip-C uç bulunuyor. Böylece istediğiniz mobil cihaz veya destekleyen kamerada rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

DJI Mic Uyumlu Cihazlar

Ayrıca illa alıcıyı bir cihaza bağlamak zorunda da değilsiniz. Alıcı üzerinde depolama alanı olduğundan 14 saate kadar cihaz üzerinden de kayıt alabiliyorsunuz. Böylece o anda bağlantı sorunu yaşarsanız veya kayıt sorunu yaşarsanız, hızlıca alternatif bir çözüm üretebiliyorsunuz.

DJI Mic Tasarım ve Özellikler

Modüler yapıdan daha fazla bahsetmek gerekirse, DJI Mic’in vericileri üzerinde bir de jak girişi bulunuyor. Bu sayede mikrofon bağlantısı yaparak çok daha iyi bir ses kalitesine kavuşabiliyorsunuz. Ayrıca ürünün yine bu vericilerle kullanabileceğiniz farklı ekipmanları bulunuyor. Bunları da kullanarak çeşitliliği arttırmanız mümkün.

Pil ömrü de önemli noktalardan biri çünkü zorlu koşullarda da mikrofonların ve alıcının uzun süre dayanması gerekiyor. Mikrofonların (Verici) 5.5 saat, alıcının ise 5 saat pil ömrü bulunuyor. DJI Mic’in kutusu şarj etme özelliğine sahip olduğundan kutuyla beraber kullanım süresi 15 saate uzuyor. Hem alıcının hem vericilerin şarj olma süresi ise 70 dakika.

DJI Mic Yakada

Alıcı ve vericiler bağlantı protokolü olarak 2.4 Ghz ağını kullanıyor ve menzil 250 metreye kadar çıkabiliyor. Sinyalin çeyrek kilometre olması, yine bu mikrofon setini tercih etmek isteyecekler için önemli artılar arasında yer alıyor.

Yine alıcı üzerinde pek çok farklı ayarlama yapabiliyorsunuz. Hem ses seviyesi hem de ihtiyacınız olacak ayarlamaları cihaz üzerinde yer alan OLED panel üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca ekran üzerinde standart olacak hem alıcı hem de vericilerin pil durumları anlık görüntülenebiliyor.

Sonuç olarak DJI Mic bizim keyifle kullandığımız ve gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğimiz başarılı bir ürün olmuş. Bu bağlantı üzerinden siz de ürünü inceleyebilirsiniz.