Anasayfa Haber Windows 11, USB4 Cihaz Kontrol Sayfasına Kavuşuyor

Windows 11, USB4 Cihaz Kontrol Sayfasına Kavuşuyor

Microsoft, Dev Channel’daki test kullanıcıları için Build 23419 güncellemesini yayınladı. Baştan belirtelim, yapılan yenilikler henüz yeni geliştirme kanalına ulaştı. Bu nedenle son kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir. Ek olarak, Windows 11 Insider Preview Build 23419 ISO dosyalarını bu bağlantıdan indirmek mümkün.

Yeni test derlemesinde göze çarpan ön önemli değişiklik, USB4 cihazları kontrol etmek üzere hazırlanan Ayarlar sayfası. USB4 destekli cihazları yönetmek için Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > USB > USB4 Hub’ları ve Cihazları yolunu izleyebilirsiniz. Bu alanda sistemin USB4 yetenekleri ve USB4 özellikli sistemdeki bağlı çevre birimleri hakkında bilgiler sağlanacak.

Windows 11 usb4 aygıtlar

Bununla birlikte, Görev Yöneticisi’ne canlı çekirdek bellek dökümleri oluşturmak için yeni bir özellik eklendi. Geliştirici odaklı olan bu özellik, kullanıcı modu işlemleri için mevcut “Bellek dökümü” özelliğine ek olarak geliyor. Canlı raporların temel amacı ise anormal bir durumu gidermek için veri toplamak.

Dev Channel’a sunulan yeni güncellemeyle ayrıca birçok geliştirme, iyileştirme ve hata düzeltmesi de yapılmış. Tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version