Anasayfa Haber AutoCAD 2024, Apple Silicon Desteği Kazandı

AutoCAD 2024, Apple Silicon Desteği Kazandı

AutoCAD 2024 Apple Silicon

Autodesk, macOS için güncellenmiş AutoCAD 2024 ve AutoCad LT 2024 yazılımının ilk kez Apple Silicon tabanlı Mac’ler için destek sunduğunu duyurdu.

Hem Apple silikon Mac’ler hem de Intel Mac’ler için optimize edilen güncellenmiş AutoCAD yazılımı, M1 ve M2 serisi Mac’lere sahip olanlar için performans iyileştirmeleri getirecek. Autodesk, yerel Apple silikon desteğinin, optimize edilmemiş 2023 yazılımına kıyasla performansı 2 kata kadar artırabileceğini söylüyor.

Autodesk AutoCAD Ürün Yönetimi Direktörü Dania El Hassan, “Mac için AutoCAD 2024 ve Mac için AutoCAD LT 2024, AutoCAD’i yerel olarak Apple Silicon üzerinde çalıştırma özelliğiyle inanılmaz, yeni performans iyileştirmeleri sunuyor. Müşterilerin artık daha hızlı çalışma yöntemleri için en son donanım ve M serisi yongalardan tam olarak nasıl yararlanabileceğini görmek heyecan verici.” dedi.

Diğer yeni özellikler arasında İşaretleme İçe Aktarma, İşaretleme Yardımı, Akıllı Blok Yerleştirme, İzleme Güncellemeleri ve daha fazlası yer alıyor.