Anasayfa Haber Amnesia: The Bunker Çıkış Tarihi Ertelendi

Amnesia: The Bunker Çıkış Tarihi Ertelendi

Amnesia: The Bunker Çıkış Tarihi

Amnesia: The Bunker’ın Mart ayındaki çıkış tarihi ertelendikten sonra 16 Mayıs’ta çıkması planlanıyordu ancak bir erteleme kararı daha çıktı. Son olarak Amnesia: The Bunker çıkış tarihi 23 Mayıs olarak belirlenmiş durumda. Geliştirici Frictional Games istediği bu ek zamanda oyunun cilalanması ile uğraşacak.

Oyun, geride bırakılan ve askeri bir sığınakta mahsur kalan bir asker olan Henri Clement’i takip ediyor. Clement’in oradayken, koridorlarda gizlenen ve bir sonraki avı için pusuya yatan canavardan kaçması gerekiyor. Oyun, I. Dünya Savaşı’nda geçen bir açık dünya sanal alan hibriti ve yalnızca tek bir mermiyle gelmesine rağmen oyuncuya seride ilk kez bir silah sağlıyor.

Oyuncu seçimi, oyunun çok önemli bir yönü ve oyunun genel sonucu ve olayları nihai olarak oyuncuya bağlı olacak. Oyunun aynı zamanda çoğunlukla aynı kalacak bir yönü de var, o da sığınak. Orada bazı şeylerde tasarruf edebilirsiniz ancak keşfederken kendinizi çeşitli tehditlere maruz bırakmamak için sığınağın içindeki jeneratör açık kalmalı.

Amnesia: The Bunker’ın 23 Mayıs 2023’te PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC’de Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkması planlanıyor.