Anasayfa Haber Tesla Cybertruck, 2023’ün Üçüncü Çeyreğinde Çıkış Yapabilir

Tesla Cybertruck, 2023’ün Üçüncü Çeyreğinde Çıkış Yapabilir

Tesla Cybertruck Teslimat

Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla Cybertruck teslimat tarihi ile ilgili yeni detaylar paylaştı. Musk, yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmede, şirketin büyük olasılıkla 2023’ün üçüncü çeyreğinde elektrikli kamyonet için “harika bir teslimat etkinliğine” ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Cybertruck ilk olarak 2019 yılında tanıtıldı ve son olarak kısa bir süre önce, komik derecede büyük ön cam sileceğinin test edildiği Giga Texas’ta görüldü. Makine, 800 kilometreye kadar menzil sunuyor ve konfigürasyona bağlı olarak sıfırdan 100 km/s hıza 2,9 saniyede çıkabiliyor.

Musk, yatırımcılara “Cybertruck ile ilgili olarak, test amacıyla Cybertruck’ın Alpha versiyonlarını pilot hattımızda oluşturmaya devam ediyoruz. Bu harika bir ürün ve Giga Texas’ta seri üretim hattının kurulumunu tamamlıyoruz” dedi.

Fiyatlandırma bilgisi Tesla web sitesinde henüz mevcut değil ve fiyatın etkinliğine daha yakın bir zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Musk, Cybertruck’ın seri üretiminin yavaş başlayacağını ve zaman içinde hızlanacağını söyledi.