Anasayfa Haber Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Jagged Alliance 3 Çıkış Tarihi

Duyurulmasının üzerinden yaklaşık iki yıl sonra Jagged Alliance 3 için beklenen çıkış tarihi açıklandı. Sıra tabanlı taktik serisinin yeni oyunu, 14 Temmuz tarihinden itibaren PC için satışa sunulacak.

Haemimont Games tarafından geliştirilen Jagged Alliance 3, bir grup paralı askerin kayıp Başkanı bulup geri getirmek için tutulduğu hayali Grand Chien ülkesinde geçiyor. Yeni bir özellik fragmanında, geliştiriciler oyunun en dikkate değer özelliklerini de açıklamış durumda.

Jagged Alliance 3’te mükemmel bir çözüm bulunmuyor. Deney yapmanızı, paralı askerlerinizi dinlemeniz ve deneyimlerinize güvenmeniz gerekiyor. Durumunuzu, havanın nasıl olduğunu, aydınlatmayı ve savaş alanını düşünmeniz gerekecek. Arka plan kişilikleri, etkileşimleri, oyun tarzları ve hatta fobileri olan 40 tam sesli paralı asker var. Bu karakterler aslında bireyler gibi oynuyorlar, yani kişilikleri dünyada nasıl hareket edeceklerini, düşmana nasıl tepki vereceklerini ve birbirleriyle nasıl çalışacaklarını etkileyecek. Herhangi bir gerçek dünya durumu gibi bazen işler biraz riskli olabilecek. Yerel halkı da çok fazla kızdırmamak gerekiyor. Eylemlerinle yaşayabiliyor olmanız, onların da yaşamak zorunda olduğu anlamına gelmiyor. Halka saygı ve destekle davranabilir ya da değerlerine göre onları kabul edebilirsiniz.

Jagged Alliance 3 piyasaya sürüldüğünde, oyuncuların silah istatistiklerini değiştirmesine, zorluğu ayarlamasına ve vurma şansını (varsayılan olarak gizli) görüntülemesine olanak tanıyan sınırlı mod desteğine sahip olacak. Ancak zamanla, mod geliştiricilerin kendi bölümlerini oluşturmak ve paylaşmak, yeni paralı askerler eklemek ve çok daha fazlasını yapmak için kullanabilecekleri bir araca dönüşecek.

Jagged Alliance 3, Steam üzerinden satışa sunulacak.