Anasayfa Haber WhatsApp, Mesaj Düzenleme Özelliğini Kullanıma Sundu

WhatsApp, Mesaj Düzenleme Özelliğini Kullanıma Sundu

WhatsApp Mesaj Düzenleme

WhatsApp, uzun süredir beklenen özelliğini sonunda kullanıcılarına sunmaya başladı. Bugünden itibaren WhatsApp kullanıcılarına mesaj düzenleme özelliği sağlanmış durumda. Bir hatayı düzeltmek veya başlangıçta eklemeyi unuttuğunuz bir emojiyi eklemek için 15 dakikalık bir süreniz olacağından oldukça hızlı hareket etmeniz gerekecek.

Gönderilmiş bir mesajı değiştirmek için üzerine uzun basmanız ve menüden Düzenle seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Gönderdikten sonra değiştirdiğiniz herhangi bir mesaj, zaman damgasının yanında “düzenlendi” kelimesini içerecek. Sohbetteki hiç kimse düzenleme geçmişini göremeyecek ancak mesajı değiştirdiğinizi bilecekler. WhatsApp, özelliğin önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına sunulacağını söylüyor.

WhatsApp burada diğer mesajlaşma servislerine yetişiyor. iOS 16’nın piyasaya sürülmesinden bu yana, iPhone ve iPad kullanıcıları gönderilen mesajları iMessage’da düzenleyebiliyor. Twitter Blue aboneleri de bir tweet gönderdikten 30 dakika sonrasına kadar değişiklik yapabiliyor.

WhatsApp geçtiğimiz hafta ise Sohbet Kilidi özelliğini duyurmuştu.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version