Anasayfa Haber Xbox Oyunları Boosteroid Bulut Hizmetine Geliyor

Xbox Oyunları Boosteroid Bulut Hizmetine Geliyor

Boosteroid Xbox Oyunları

Microsoft, oyunlarını daha fazla bulut akış hizmetine sunarak oyunculara daha fazla platform özgürlüğü ve seçeneği sunmaya devam ediyor. NVIDIA ile Xbox oyunlarını GeForce NOW‘a getirecek olan yakın tarihli ortaklığın ardından şirket Xbox oyunlarını Ukrayna merkezli bir bulut akış hizmeti olan Boosteroid’e sunduğunu duyurdu.

Xbox oyunları 1 haziran’dan itibaren Boosteroid’de yer alacak ve Ukrayna, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği’ndeki oyuncular Deathloop, Gears 5, Grounded ve Pentiment oyunlarını oynayabilecek.

Oyun sayısı az gelebilir ancak Microsoft bunların sadece başlangıç olduğunu şirket ve stüdyolarından daha fazla oyunun gelecekte Boosteroid ve diğer platformlara geleceğini belirtiyor. Bu anlaşmanın İngiltere’de CMA’nın Microsoft-Activision Blizzard anlaşmasını reddetmesinin ardından geldiğini belirtelim. Peki siz Boosteroid hizmetine hangi Xbox oyunlarının eklenmesini bekliyorsunuz?

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version