Anasayfa Haber The Witcher 3: Wild Hunt Satışları 50 Milyon Adedi Aştı

The Witcher 3: Wild Hunt Satışları 50 Milyon Adedi Aştı

The Witcher 3: Wild Hunt Satışları 50 Milyon

CD Projekt RED yapımı The Witcher 3: Wild Hunt popülaritesini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, The Witcher 3: Wild Hunt satışlarının 2015 yılındaki lansmanından bu yana 50 milyon adetten fazla sattığı duyuruldu.

Stüdyo bir tweet ile “Kurt Okulu büyüyor. Ciri’yi bulma ve Vahşi Av’ı yenme yolunda 50 milyondan fazla insan Rivialı Geralt’a katıldı! Yıllar boyunca muazzam desteğiniz için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

CD Projekt’in oyunun 40 milyon kopya satma kilometre taşını kutlamasının üzerinden bir yıldan biraz daha uzun bir süre geçti. Bu duyuru, oyunun orijinal deneyime çeşitli görsel iyileştirmeler ve yaşam kalitesi değişiklikleri getiren ücretsiz yeni nesil güncellemesinin lansmanından önce geldi. Oyun artık orijinal PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarının yanı sıra Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve Switch’te mevcut olduğundan devam eden yüksek talep mantıklı.

CD Projekt’te The Witcher serisinin geleceğine bakıldığında, fantezi evreninde geçen tamamen yeni bir oyun üçlemesi şu anda geliştirme aşamasında