Anasayfa Haber Google Pixel Watch 2, Exynos Yerine Snapdragon Kullanabilir

Google Pixel Watch 2, Exynos Yerine Snapdragon Kullanabilir

Google Pixel Watch 2 Snapdragon

Son iddialara göre, Pixel 8 serisinin yanı sıra Sonbaharda piyasaya çıkacak olan Google Pixel Watch 2 akıllı saat, Samsung Exynos yonga setinden en yeni Qualcomm Snapdragon W5 nesline geçiş yapacak.

Hem Snapdragon W5 Gen 1 hem de Snapdragon W5+ Gen 1, dört Cortex-A53 çekirdekli 4 nm’lik bir çipe sahip. Pixel Watch’ın yalnızca iki Cortex-A53 çekirdeğine sahip 10 nm Exynos 9110’u kullandığını düşündüğümüzde bu önemli bir gelişme. W5+ yonga seti daha verimli Always-On ekranı ve diğer özellikler için özel bir yardımcı işlemciye de sahip.

Teknik özellik artışının Pixel Watch 2’ye selefine göre pil ömründe sağlıklı bir iyileşme sağlaması gerekiyor. Samsung’un giyilebilir cihaz yongalarının Galaxy Watch 4 neslindeki 5nm W920 yongası ve Galaxy Watch 6’da kullanılması beklenen W980 ile rekabet ettiğini not olarak düşelim.

Ek olarak, stres takibi için sürekli elektrodermal aktivite (cEDA) sensörü ve bir cilt sıcaklığı sensörü olan Fitbit Sense 2’den özel sağlık sensörlerinin de akıllı saate eklenmesi bekleniyor.