Anasayfa Haber Alto’s Adventure Yapımcıları Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Alto’s Adventure Yapımcıları Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Alto’s Adventure Yapımcılarının Yeni Oyunu: Summerhill
Alto’s Adventure’ın Yapımcılarından Yeni Bir Oyun Yolda

Eğer Alto serisini oynadıysanız, geliştiricisi Land & Sea’den ne bekleyeceğinizi biliyorsunuzdur. Şirketin yeni oyunu Summerhill’in grafikleri Alto serisini, özellikleri ise Monument Valley gibi diğer bağımsız oyunların öne çıkan özelliklerini hatırlatıyor. Ayrıca, Monument Valley 2’nin arkasındaki müzik bestecisi Todd Baker, “halk esintili” oyun müzikleri sunmak için yapımda yerini almış.

Geliştirici, oynanış cephesinde “çobanlığa dayalı akıcı oyun” ve “nazikçe problem çözme” ile birlikte arazinin eski geçmişine ilişkin anlatısal bir gizemi vaat ediyor. “Giderek daha karmaşık hale gelen bulmacalarla” başa çıkabilmek için becerilerinizi geliştirirken aynı zamanda güvenilir köpeğinizle birlikte koyunlarınızı güdecek ve ağılda tutacaksınız. Hikaye sözsüz ancak geliştirici “görev, arkadaşlık ve ahlak temaları” ile dolu olduğunu vaat ediyor.

Land & Sea’nin kurucusu Harry Nesbitt de “Koyun gütmek pek çok açıdan DNA’mızda var ve biz de bu zamansız geleneğin hakkını vermek ve ancak bu şekilde anlatılabilecek bir hikaye anlatmak istedik.” yorumunda bulundu.

Oyun şu anda aktif geliştirme aşamasında olduğu için henüz bir çıkış tarihi yok, ancak bir fragman için yeterince ilerlemiş durumda.

Summerhill Fragman