Anasayfa Haber Meta Quest 3 ile Reels İzlenebilecek

Meta Quest 3 ile Reels İzlenebilecek

Meta Quest 3 Reels

Instagram’ın TikTok ile rekabete karşı olarak başlayan Reels özelliği daha sonra Facebook’ta da kullanıma sunulmuştu. Meta şimdi Reels’i daha az beklenen bir ortamda test ediyor: Meta Quest. Sanal gerçeklik (VR) başlığı internette gezinmek, film izlemek, oyunlar ve daha fazlası için kullanılıyor ancak tipik olarak dikey Reels video özelliğinin eklenmesi diğer seçeneklerden farklı bir görüntüleme deneyimi sunacak.

Meta’nın kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg güncellemeyi Meta’nın Instagram kanalında 13 saniyelik bir video ile duyurdu. Videoda influencer Austin Sprinz’in Instagram hesabından dünyanın en derin havuzunu ziyaret ettiği bir Reel yer alıyordu. İzleyiciyi su altında dipsiz bir alana götüren sürükleyici video VR için iyi bir seçim ve kesinlikle bir yemek pişirme ya da dans Reels videosundan daha iyi.

Reels güncellemesi Meta Quest 3‘ün sonbaharda piyasaya sürülmesinden önce ve Apple’ın Vision Pro duyurusundan hemen sonra gelecek. Meta burada bir pazarlama stratejisi yapsa da Vision Pro’nun 3.499 dolarlık fiyatına kıyasla Quest 3’ün 499 dolar fiyatı, zaten her iki cihazı bambaşka yerlere konumlandırıyor.

Son olarak söz konusu özellik için henüz net bir kullanıma sunulma tarihi olmadığını belirtelim.