Anasayfa Haber Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island Hikayesi Duyuruldu

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island Hikayesi Duyuruldu

Sea of Thieves The Legend of Monkey Island

Sea of Thieves, yayınladığı bir duyuru ile büyük korsan oyunu Monkey Island ile işbirliğini duyurdu.

Xbox, Lucasfilm ortaklığıyla geliştirilen Monkey Island DLC paketi 20 Temmuz’dan itibaren aşamalar halinde piyasaya çıkacak. Yeni paket Monkey Island serisinden karakterlerin ve seslendirme sanatçılarının yer aldığı yepyeni bir hikayeyi anlatacak.

Monkey Island hikaye paketi, Sea of Thieves maceralarını da beraberinde getirecek 3 yeni hikaye içeriyor. Oyun sahip oyuncular tüm bu hikayeleri ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler.

Yeni hikayeler, tıpkı A Pirates Life hikaye güncellemelerinde olduğu gibi diğer oyuncuların sizi rahatsız edemeyeceği özel bir gölgede gerçekleşecek. Monkey Island güncellemesi, 2021 yılında piyasaya sürülen A Pirates Life güncellemesinden sonraki ikinci büyük korsan hikayesi güncellemesi. Bu sayede yeni orijinal hikayelerle birlikte Sea of Thieves’in hikayesi de beraberinde gelişmeye devam ediyor.

The Legend of Monkey Island
Lucasfilm işbirliğiyle gerçekleştirilen The Legend of Monkey Island hikayesi.

Hatırlanacağı üzere, A Pirates Life güncellemesinde Monkey Island için ekstra bir Deep in the Caribbean sürprizi zaten gösterilmişti. Bu gizem, dikkatli birkaç oyuncu tarafından açığa çıkmıştı.

Sea of Thieves, şu anda hem Steam hem Xbox üzerinden oyuncular tarafından oynanabilir. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinden yararlanan oyuncular da Sea of Thieves’i hizmet süresi boyunca oynayabilirler.