Anasayfa Haber The Crew Motorfest Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Crew Motorfest Çıkış Tarihi Duyuruldu

The Crew Motorfest Çıkış Tarihi

Ubisoft Forward etkinliği sırasında The Crew Motorfest çıkış tarihi PC (Ubisoft Store ve Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X ve Amazon Luna için 14 Eylül olarak duyuruldu.

Günümüzde çoğu oyunda olduğu gibi, Gold ve Ultimate sürümleri için ön sipariş veren müşteriler 3 gün erken erişim elde edecekler. Gold Edition ayrıca 25 otomobille birlikte gelen Year One Pass’i içerecek. Otomobillerden üç tanesi lansmanda ve iki tanesi her ay sunulacak. Ultimate Edition ise Fitted Ultimate Pack’i ekleyecek. Bu sürüm Porsche 718 Spyder ve Honda Civic Type R’nin dolu versiyonlarını içerecek.

The Crew Motorfest’in tüm ön satın alımları, aşağıdaki içeriğe 30 günlük özel erişim sağlayan Liberty Walk Paketi alacak:

  • Toyota GR Supra 2021 LBWK Sürümü
  • Bir avatar kıyafet paketi (gövde ve şapka)
  • İki özelleştirme (gövde altı ve lastik)

The Crew Motorfest, Hawaii’nin O’ahu adasında geçiyor ve Ocak sonundaki sızıntıyı doğruluyor. Yer, şehirden ormanlara, volkanik alanlara ve daha fazlasına kadar değişen çeşitli ortamları nedeniyle seçilmiş. Oynanış, oyuncuların örneğin Japon sokak yarışlarına veya Amerikan güçlü arabalarına odaklanan yarışlara dalabilecekleri oynatma listelerini vurgulayacak.

Ubisoft Forward sahnesinde oyunun direktörü, önceki The Crew kullanıcılarının araç koleksiyonlarını ücretsiz olarak içe aktarma fırsatına sahip olacaklarını da açıkladı.

Oyuncular, The Crew Motorfest’i 21-23 Temmuz tarihleri arasında yakında çıkacak olan bir kapalı beta testinde test edebilecekler.