Anasayfa Haber Corsair Darkstar Wireless Oyun Faresi Tanıtıldı

Corsair Darkstar Wireless Oyun Faresi Tanıtıldı

Corsair, yüksek performanslı oyun fareleri yelpazesine Darkstar Wireless adlı yeni ürün ekledi. Kablosuz fare, oyun farelerinin tasarlanma biçimini yeniden tanımlıyor ve oyunlardaki saldırıların gerçekleştirilmesini kolaylaştıran benzersiz bir yan düğme yapılandırmasına sahip.

Corsair Darkstar Wireless Özellikleri

15 programlanabilir düğmeyle DARKSTAR, merkezi dokulu bir kavrama çevresine yarım düzine düğme yerleştiren yan küme de dahil olmak üzere tüm büyülerinizi ve eylemlerinizi kolayca erişebileceğiniz bir yere koyuyor.

Darkstar, hız veya duyarlılıktan ödün vermeden istediğiniz şekilde oynamanıza izin veren kablosuz bağlantı seçeneklerine sahip. 1ms’nin altında SLIPTREAM WIRELESS üzerinden 2.000Hz hiper yoklama deneyimini sunan farede Bluetooth ile farklı cihazlara da bağlanmanız mümkün. Darkstar’ın uzun ömürlü pili sizi bir seferde 80 saate kadar oyunda tutabiliyor ve USB ile şarj esnasında kullanıma da izin veriyor.

Farenin Corsair Marksman 26.000 DPI optik sensörü, her hareketi yüksek hassasiyetle izliyor. Darkstar, tümü anlık optik anahtarlarda kayıtlı olan, bir milisaniye gecikme olmadan hızlı bir şekilde art arda tıklamanıza olanak tanıyan yaylı Corsair QuickStrike düğmeleriyle donanmış olarak geliyor.

Yeniden tasarlanan Corsair iCue 5.0 ile farenizin RGB aydınlatma efektlerini kişiselleştirebilir, DPI ayarlayabilir, makrolar atayabilir ve sensörün yüzey kalibrasyonunu yapabilirsiniz. Nerede oynarsanız oynayın rahat erişim için ayarlarınızı 5 yerleşik profile kaydetmeniz de mümkün.

Corsair Darkstar Wireless Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yurtdışında satışları başlayan Darkstar Wireless, 169.99 dolar fiyat etiketi taşıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version