Anasayfa Haber Bülten ASUS ProArt Creator Hub, 2023 iF Design Ödülünü Kazandı

ASUS ProArt Creator Hub, 2023 iF Design Ödülünü Kazandı

ASUS ProArt Creator Hub

ASUS bugün, ProArt Creator Hub uygulamasının, İletişim disiplinindeki Uygulamalar/Yazılım kategorisinde prestijli 2023 iF Design ödülünü kazandığını duyurdu. iF Design ödülü tüm dünyada olağanüstü ürün tasarımının bir simgesi olarak kabul ediliyor.

2022’de dijital çözümler kategorisinde Red Dot Marka ve İletişim Tasarımı ödülünü kazanan ProArt Creator Hub, ProArt ürünlerinin benzersiz özelliklerini ve işlevlerini kullanıcılara ulaştırmak için tasarlandı. Esnek yapısıyla kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kolayca şekillendirilebilmesi sayesinde kullanıcılar ürünlerin sunduğu tüm avantajlardan zahmetsizce yararlanabiliyor. ProArt Creator Hub hiçbir ekstra ücret olmaksızın tüm uyumlu ASUS ürünleriyle sunuluyor. Uygulama, bağlı tüm ProArt veya yaratıcı profesyonellere yönelik ASUS ürünlerinde kapsamlı bir deneyim sunuyor. Tasarımcılar, içerik üreticileri ve yaratıcı profesyoneller bu sayede renkleri kolayca kalibre edebiliyor, parametreleri ve ayarları düzenleyebiliyor, monitör performansını artırabiliyor ve iş akışlarını optimize edebiliyor.

ProArt Creator Hub ile kullanıcılar, 2023’te güncellenen yenilikçi ASUS Dial donanımından da tüm özellikleriyle yararlanabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, ASUS Control Panel sanal arayüzün 2023 sürümüyle yaratıcılığa yönelik yazılımların ayarlarını yapabiliyor. ASUS Control Panel şimdi aralarında Adobe® yaratıcılık uygulamaları, Microsoft Office uygulamaları, eğlence uygulamaları ve tarayıcı uygulamalarının yer aldığı birçok farklı yazılıma destek vererek daha kullanışlı ve kişiye özel bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca, yeni Renk Denetimi (Color Control) özelliği kullanıcıların renk araçlarını Pantone®’un sektör standardı dijital renk verilerini kullanarak optimize etmesine yardımcı oluyor.

iF International Forum Design her yıl iF Design ödüllerini organize ediyor. Tüm dünyada tanınan bu ödüller; tasarım kalitesi, yenilikçilik seviyesi, işlev, ergonomi ve daha birçok alanda bir kalite sembolü olarak kabul ediliyor. Bu yıl büyük rekabetin yaşandığı organizasyonda 56 ülkeden 11.000’i aşkın aday bağımsız uzmanlardan oluşan uluslararası bir panel tarafından değerlendirildi.