Anasayfa Haber Android Telefonlar Yakında 24 GB RAM’e Sahip Olabilir

Android Telefonlar Yakında 24 GB RAM’e Sahip Olabilir

Android Telefonlar Yakında 24 GB RAM ile Gelebilir
OnePlus 6

Apple eleştirmenleri sık sık ürünlerinin maliyetine göre çok daha az şey sunulduğundan şikayet ediyor. Android ekosisteminde ise durum tam tersi, iPhone fiyatının yarısından daha azına iyi donanımlar alabiliyorsunuz. Çok yakında 24 GB RAM’in amiral gemisi telefonlar için standart haline gelmesiyle bu fark daha da açılacak gibi gözüküyor.

Güvenilir bir Çinli sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station’a göre 24 GB RAM’e sahip Android akıllı telefonlar geliyor. Çin sosyal medyası Weibo’da sızıntı yapan kişi, Oga’nın bu büyük bellek fikrini yaygınlaştırmak için çalışmaya başladığını iddia etti. Eğer daha önce hiç duymadıysanız, Oga üreticileri Realme, OnePlus ve Oppo’dan oluşuyor.

Sızıntıyı yapan kişi, bu gruptan hangi şirketin telefonları için 24 GB RAM üzerinde çalıştığı konusunda pek ayrıntı vermedi. Ancak Weibo gönderisi, 24 GB RAM’in şirketin amiral gemisi serisinin en üst konfigürasyonu olarak sunulacağını ve 16 GB’ın standart bellek olacağını iddia ediyor. Şüphesiz bu çok büyük ses getirecek, ancak asıl sorunun bunun işimize ne kadar yarayacağı olduğunu düşünüyorum.

Birkaç yıl önce, Android telefonlara 200 MP kameranın gelmesi çok ses getirmişti. Ancak megapiksel sayısı sektör için çok bir şey değiştirmedi. Şirketlerin 24 GB gibi büyük bir RAM fikrini kullanıcılara nasıl pazarlayacağını görmek ilginç olacak.

Donanım gereksinimi telefonunuzu nasıl kullanmak istediğinize bağlı olsa da, 8 GB RAM çoğu insan için fazlasıyla yeterli kabul ediliyor. Geleceğe yatırım yapmak isteyenler ise 12 GB ya da 16 GB ile yetinebilir. Bunun üzerindeki rakamlar kağıt üzerinde çekici gözükse de aşırı harika bir şey elde edeceğinizi sanmıyorum.

Siz 24 GB RAM’i olan bir telefona sahip olsaydınız ne yapardınız? 24 GB RAM hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.