Anasayfa Haber Bülten Razer’dan Ergonomik Kulak İçi Kulaklık: Razer Moray

Razer’dan Ergonomik Kulak İçi Kulaklık: Razer Moray

Razer Moray

Razer, uzun oyun oturumlarında yorulmadan ve konforlu bir şekilde ses duyma amacıyla geliştirilmiş kulak içi kulaklığı Razer Moray’ı tanıttı.

THX Onaylı: Yüksek Kaliteli Seste Küresel Standart

Razer Moray, dünya çapında tanınan bir kalite, tutarlılık ve performans güvencesi olan THX Sertifikasyonu sayesinde oyun ve yayınlarda ses deneyimini yükseltiyor.

Önde gelen ses uzmanları tarafından test ve optimize edilen Moray, hem oyun hem de yayınlar için net vokaller ve diyaloglar, bozulmayan bir deneyim ve gürültü yalıtımı sunar.

Hibrit Çift Sürücülü Akustik Tasarım

Moray; kristal netliğinde tizler için dengeli bir armatür sürücüsünü, derin ve zengin baslar için dinamik bir sürücüyle eşleştiren hibrit çift sürücülü akustik tasarıma sahiptir.

Gün Boyu Rahatlık ve Uyum İçin Ergonomik Tasarım

Razer’ın ergonomik mükemmellik geleneğine uygun olarak Moray, uzun yayınlar sırasında rahatlığa öncelik verir.

Razer Moray kulak içi kulaklık

Düşük profilli, ergonomik şekli rahat bir uyum sunarak kafa ve kulaklar üzerindeki baskıyı ortadan kaldırıp kesintisiz, yormayan bir yayın deneyimi vadediyor.

Nihai Yayın Odağı için Pasif Gürültü İzolasyonu

Moray, bir IEM’den daha fazlasıdır. O bir içerik oluşturma güç merkezidir. -36 dB’ye kadar gürültüyü bloke edebilen pasif gürültü yalıtımı, dikkat dağıtıcı unsurları sorun olmaktan çıkarır. Yayıncılar, ilgi çekici içerik ve büyüleyici kitleler oluşturmaya odaklanmaya devam edebilir.

Örgülü Kulak Üstü Teller

OFC MMCX kabloları ve esnek bellek döngü tüpü ile donatılan Razer Moray, yerinde sabit duran ve engel olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu birinci sınıf örgülü kulak üstü kablolar, yayıncılar hayranları eğlendirirken kulak içi monitörlerin yerinde kalmasını sağlar.

Özel Kulak Uçları ve Taşıma Çantası ile Her Zaman, Her Yerde Yayın Yapın

Razer Moray ekipmanları

Üç farklı boyutta üç tip kulak ucu ile Moray, optimum konfor ve ses izolasyonun vadediyor. Taşınabilir, su sıçramasına dayanıklı taşıma çantasına yerleştirildiğinde, her zaman, her yerden içerik oluşturmaya ve akış yapmaya hazırdır.

Razer’ın Moray ile IEM arenasına attığı cesur adım, oyun ve yayınlardaki ses ortamında sismik bir değişimi temsil ediyor. Tam aralıklı ses için hibrit çift sürücülü akustik tasarımı, olağanüstü pasif gürültü izolasyonunu ve tüm gün yayın veya oyun için rakipsiz konforu bir araya getiren Moray, yayıncılık için kulak içi ses alanında yeni bir dev olarak duruyor.

Razer Moray Fiyatı

Razer Moray, 27 Haziran’dan itibaren 129.99$ / 149.99€ fiyatla satışa sunuldu.