Anasayfa Haber Stream Deck Ücretsiz Oluyor: Stream Deck Mobile Yenilendi

Stream Deck Ücretsiz Oluyor: Stream Deck Mobile Yenilendi

Stream Deck Mobile ücretsiz

CORSAIR’in yan kuruluşu ve içerik oluşturucular için donanım ve yazılım sağlayıcısı olan Elgato, Stream Deck’in dijital versiyonu Stream Deck Mobile için büyük bir güncelleme yaptığını duyurdu.

Stream Deck Mobile uygulaması herhangi bir akıllı telefonu elde taşınabilir bir üretkenlik arayüzüne dönüştürüyor. Bugünkü güncelleme ile Stream Deck Mobile, iPhone veya iPad’i olan herkes için altı tuşa kadar ücretsiz hale geliyor. Diğer temel uygulama değişiklikleri, kullanıcıların favori uygulamalarını kontrol etmeleri ve kurulumlarını özelleştirmeleri için daha fazla yol sunuyor.

Stream Deck Mobile

Stream Deck Mobile, “freemium” uygulama modeli ile dünya çapında milyonlarca müşteri için her zamankinden daha erişilebilir durumda. Kullanıcılar, altı tuş, sınırsız eylem ve popüler uygulamalar için yüzlerce eklenti dahil olmak üzere Stream Deck’in en iyi özelliklerini iPhone veya iPad’lerinde ücretsiz olarak kullanabilecek. İsteğe bağlı Pro aboneliği ise özel düzenler, arka planlar ve 64’e kadar tuş gibi gelişmiş özellikleri kullanmaya yarıyor.

Stream Deck Mobile artık iPadOS’te de mevcut ve cihazın büyük ekranından tam olarak yararlanıyor. iPad çoklu görev özelliği sayesinde kullanıcılar Stream Deck Mobile’ı favori uygulamaları ve web sitelerinin yanında çalıştırabilir, hatta iki Stream Deck Mobile tuş takımını yan yana çalıştırarak aynı anda 128’e kadar tuşa erişebilirler (Pro abonelik gereklidir).

Stream Deck Mobile ipad ve iphone uygulaması

Kullanıcılar artık karanlık ve aydınlık mod arasında geçiş yapabilir, tuş takımı dönüşünü kontrol edebilir ve Elgato Marketplace’teki topluluk eklentilerini ve profillerini keşfedebilirler. Ayrıca Stream Deck Mobile Pro ile tuşlarının sayısını ve düzenini bile değiştirebilirler.

Stream Deck Mobile şimdi iOS ve iPadOS cihazları için Apple App Store’dan indirilebilir durumda.