Anasayfa Haber OnePlus’ın Katlanabilir Telefonunun Adı OnePlus Open Olabilir

OnePlus’ın Katlanabilir Telefonunun Adı OnePlus Open Olabilir

OnePlus'ın Katlanabilir Telefonunun Adı Open Olabilir
OnePlus Open

OnePlus, katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor ve uzun süredir bu isme konusunda bilgi sahibi olmayı bekliyorduk. Şirket akılda kalıcı bir isim olan OnePlus Open ismini tercih etti. Bu bilgiyi Twitter’daki Max Jambor adlı kullanıcıdan aldık, kendisi de bu ismin bu yılın başlarında patentlendiğine dikkat çekiyor.

OnePlus Open özellikle de Galaxy Fold, Mix Fold, X Fold gibi katlanan cihazların olduğu bir dünyada kulağa harika bir fikir gibi geliyor. Max Jambor’a göre OnePlus ayrıca Prime, Wing, Peak veya Edge gibi bir isimle de devam etmeyi düşündü ancak vazgeçti.

Yeni telefonun Ağustos sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor ve görsellerine bakılırsa dairesel bir kamera çıkıntısı, düz kenarlar ve sol tarafta bir uyarı kaydırıcısı olduğunu gösteriyor. Büyük ekranının 7.8 inç AMOLED panel olması muhtemel, kapak ekranının ise 6.3 inç AMOLED panel olduğu söyleniyor. 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına eşlik edecek yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 olarak belirlenmiş. İsim hoşunuza gittiyse aşağıdaki yorum kısmından bize bildirmeyi unutmayın.