Anasayfa Haber Katlanabilir iPhone 2026 Yılına Kadar Piyasaya Sürülebilir

Katlanabilir iPhone 2026 Yılına Kadar Piyasaya Sürülebilir

Apple Katlanabilir iPhone 2026

Katlanabilir iPhone modelinin hala Apple’ın yol haritasının bir parçası olduğu söyleniyor. En son söylentilere göre Apple’ın katlanabilir iPhone’u potansiyel olarak 2026 yılına kadar piyasaya sürülebilir.

Sızıntı, Apple’ın yaklaşmakta olan ürün yol haritası hakkında paylaşım yapan X’teki @Tech_Reve hesabından geliyor. Apple’ın katlanabilir iPhone’una ilişkin spekülasyonlar, Apple’ın 6 ve 8 inçlik prototiplerle kullanışlılığını değerlendirdiğini gösteriyor. Rakip şirketler katlanabilir akıllı telefon pazarına çoktan girmiş olsa da Apple, yeni bir ürün kategorisi yayınlamadan önce teknolojiyi yüksek standartlarını karşılayacak şekilde geliştirirken, önce pazarı temkinli bir yaklaşımla incelemesiyle tanınıyor.

Başka bir habere göre Apple, görsel olarak daha etkileyici ve esnek bir ekran elde etmek için potansiyel olarak geleneksel polarizörlerden vazgeçerek katlanabilir telefonu için daha ince OLED paneller geliştirmeye çalışıyor olabilir. Bu, mevcut katlanabilir ekranlarda mevcut olan görünürlük sorunlarının azaltılmasına yardımcı olabilir.

Sızıntı aynı zamanda iPhone 16 Pro çeşitleri için 8 GB DRAM ve periskop yakınlaştırma gibi özelliklerin yanı sıra merakla beklenen OLED iPad’in de bu yıl çıkacağını gösteriyor. Yol haritası ayrıca Apple’ın 2025’te piyasaya sürülmesi için iPhone SE 4 üzerinde çalıştığını ve o zamanın en yeni iPhone nesli için önemli kamera iyileştirmeleri üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bir OLED MacBook’un 2026 yılında ve 2027’deki yeni nesil AR gözlüklerle birlikte piyasaya sürülmesi de heyecanlandıran bir gelişme olacaktır.