Anasayfa Haber Need for Speed: Most Wanted Remake Geliyor Olabilir

Need for Speed: Most Wanted Remake Geliyor Olabilir

Need for Speed: Most Wanted Remake

Need for Speed serisinin bir sonraki oyunu geçmişten bir klasik olabilir. Serinin en popüler oyunlarından biri olan ve yaklaşık 20 yıl sonra halen hayranlar tarafından takdir gören Need for Speed: Most Wanted, bir remake yani yeniden yapım olarak oyuncuların karşısına çıkabilir.

Oyunda bir polis memuru ve ara sahnelerde Çavuş Cross’un ortağı olarak rol alan Simone Bailly’nin Twitter ve Instagram’daki sosyal medya paylaşımları, söz konusu yeniden yapımın 2024’te geleceğini ortaya koydu. Öte yandan Bailly, Criterion Games‘in hesaplarını da etiketlediği paylaşımlarını bir süre sonra sildi.

EA Black Box tarafından geliştirilen 2005 sürümü, PC, Xbox, PlayStation 2, GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance ve Xbox 360’ta 16 milyon kopya satan EA için son derece başarılı bir sürümdü. Oyun, Rockport’un dünya ortamındaki yasadışı bir sokak yarışı hikayesini takip ediyor. Oyunun en önemli özelliklerinden biri, daha sonraki Need for Speed oyunlarının çoğunun bir özellik olarak tuttuğu dinamik polis kovalamacalarının uygulanmasıydı.

Diğer taraftan ne EA ne de Criterion, bir sonraki Need for Speed ile ilgili henüz herhangi bir duyuru yapmadığından, resmi bir açıklamaya kadar bu yeniden yapıma şüpheyle yaklaşmamız gerekiyor.