Anasayfa Haber Red Dead Redemption Remastered Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Red Dead Redemption Remastered Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Red Dead Redemption Remastered

Rockstar Games’in sitesindeki güncelleme, Red Dead Redemption Remastered için bir referans veriyor.

Rockstar’ın internet sitesinde yaptığı bir güncelleme, RDR1RSP kod adıyla birlikte “Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)” oyununu listeye ekledi. Bu da uzun zamandır tartışma konusu olan RDR Remastered’ın yakında geleceğini gösteriyor.

Ayrıca yeni güncelleme ile alakalı yeni bir görsel de ortaya çıktı.

Red Dead Redemption’ın yeniden düzenlenmiş versiyonun modern platformlara geleceğine dair pek çok söylenti var. İlk olarak, yeni oyun için daha öncesinde Kore’de bir derecelendirme tespit edilmişti. Bu durum, oyunun yeniden düzenlenebileceğine dair yeni bir söylentiye sebep oldu. Ayrıca Take-Two Interactive ise, içinde bulunduğumuz yılda klasik oyunlarının yeni versiyonlarını yayınlamaktan da bahsetmişti.

Orijinal Red Dead Redemption yalnızca PS3 ve Xbox 360’ta yayınlanmıştı. Dünya çapında beğeni toplayıp ticari bir başarı elde ederken, halefi tarafından her kategoride geride bırakılmıştı.

Rockstar Games, seriye olan büyük ilgiyi ilk oyunun yenilenmiş versiyonunu piyasaya sürerek tekrar kazanabilir. Şu anda her şey bir söylentiden ibaret. Firmanın konu ile alakalı resmi bir açıklaması henüz yok.