Anasayfa Tavsiyeler Sistem Tavsiyeleri Kabloları Arkada Olan Anakart ile Sistem Topladık!

Kabloları Arkada Olan Anakart ile Sistem Topladık!

ASUS’un yeni BTF (Back to the Future) anakartı ile kabloları tamamen arkada olan devrimsel bir bilgisayar topluyoruz. Fuarlarda gördüğümüz bu sistem gerçek oldu, ofise geldi ve adım adım monte ettik!

Bu özel anakart için özel bir de kasa şart tabii ki. Burada ASUS’un A21 modelini kullanıyoruz.

İşin daha da güzel yanı bu sistem burada da kalmıyor, satışa çıkıyor! Evet, sistemi İncehesap üzerinden satın alabileceksiniz. Tabi dilerseniz her zaman firmanın kendi sistem toplama aracını da kullanabilirsiniz. Burada oyuna göre seç bölümü eklendi yakın zamanda. Bu özellik ile istediğiniz oyunu çalıştıracak hazır sistemleri de seçebiliyorsunuz.

 TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 Anakart

  • Tahmin edeceğiniz gibi burada ilk ve en önemli konu “bağlantı noktalarının kartın arka tarafında konumlandırılmış olması” bu sayede de anakartın ön tarafındaki kablo kalabalığını egale ederek, anakartın ön yüzünü daha temiz ve düzenli hale getirmek artık mümkün.
  • Gizli konektör tasarımı, daha kolay kablo yönetimine olanak sağladığı ve ayrıca düzgün ve temiz iç parçalar sunarak bir yapının görünümünü iyileştirdiği için ilk kez bilgisayar toplayan kişiler için ideal olabilir.

ASUS A21 Kasa

  • Geniş Kablo Yönetimi: A21, anakart yuvasının arkasında bulunan 33 mm kalınlığında olan bölme ile kablolarınızı saklayıp düzenli bir görünüm elde etmenizi mümkün kılıyor.
  • Geniş Uyumluluk: A21, 360 mm radyatör, 380 mm uzunluğundaki ekran kartları ve 165 mm yüksekliğindeki işlemci soğutucuları desteklemekte.
  • Kapsamlı Soğutma: Örgü yapılı ön panel, hava akışı, toz filtreleme ve RGB görünürlüğünün dengesini en üst düzeye çıkarmak için %40 oranda gözenekli.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version