Anasayfa Haber TweetDeck, XPro Adını Aldı

TweetDeck, XPro Adını Aldı

TweetDeck XPro

X ya da eski adıyla Twitter’ın TweetDeck uygulaması, bundan böyle kullanıcıların karşısına XPro olarak çıkacak. Bu Elon Musk’ın X hamlesi sonrasında resmi Twitter web sitesinin yeni logoyla güncellenmesinden ve şirketin iOS ile Android için benzer güncellemeler yayınlamasından günler sonra gelmiş durumda.

Haliyle değişiklikler TweetDeck’e de yansıdı ve web sitesi artık XPro adını taşıyor. Öte yandan, açılış sayfasında “Twitter’da yaşayan insanlar için güçlü, gerçek zamanlı bir araç” yazan başlıkta hala eski markanın kırıntıları mevcut.

Ek olarak, web sitesinin favicon’u ve sekme başlığı sırasıyla X logosunu ve XPro metinlerini gösterecek şekilde güncellendi. Ancak, TweetDeck şimdilik eski etki alanını elinde tutuyor. Yeni değişiklikler geçen hafta Musk tarafından onaylandı ancak değişikliklerin web sitesine ne zaman yansımaya başlayacağını açıklamadı.

XPro’ya geçişle birlikte, TweetDeck’in yakında yalnızca abonelere özel bir hizmet olmasını bekleyebiliriz. Bu değişiklik, geçen ay bir API değişikliğinin TweetDeck hizmetini bozmasının ardından duyurulmuştu. Twitter Desteği ayrıca 3 Temmuz’da, hizmetin “30 gün içinde” doğrulama için ödeme yapanlara sunulacağını doğruladı. Bunu göz önünde bulundurarak, beklenen TweetDeck 2.0 güncellemesiyle birlikte değişikliğin yakında hayata geçmesi muhtemel.