Anasayfa Haber X Blue Aboneleri Mavi Tiklerini Gizleyebilecek

X Blue Aboneleri Mavi Tiklerini Gizleyebilecek

X Blue Mavi Tik

X Blue aboneleri bundan böyle profil onay işaretlerini ya da başka bir deyişle mavi tiklerini gizleyebilecek. Güncelleme, X Corp’un sosyal medya platformunu yenilemekle meşgul olduğu ve kullanıcıların profillerine bir onay işareti koymasına olanak tanıyan aylık 150 TL tutarındaki ücretli hizmetin artık Twitter Blue yerine X Blue olarak adlandırıldığı bir zamanda sağlanmış durumda.

X Blue için güncellenmiş bir destek sayfasında artık şunlar belirtiliyor: “Bir abone olarak, onay işaretinizi hesabınızda gizlemeyi seçebilirsiniz. Onay işareti, profilinizde ve gönderilerinizde gizlenecektir. Onay işareti bazı yerlerde görünmeye devam edebilir ve bazı özellikler hala aktif bir aboneliğiniz olduğunu gösterebilir. Onay işaretiniz gizliyken bazı özellikler kullanılamayabilir. Sizin için daha iyi hale getirmek için bu özelliği geliştirmeye devam edeceğiz.”

Elon Musk geçen yıl şirketi devraldıktan sonra eski onay işaretlerinin fişini çekti. Bununla birlikte, Musk’ın bazılarını kişisel olarak ödediğini iddia etmesiyle çeşitli popüler hesaplar için mavi tikler eski haline getirildi. Eski mavi tikli bazı hesapların yeni ücretli sisteme devredildiği de bildirildi.

X Blue, ödeme yapan aboneler için gönderileri düzenleme yeteneği, esnek ücret limitleri, daha uzun gönderiler yayınlama ve şifreli Direkt Mesajlar dahil olmak üzere çeşitli özellikleri sağlıyor.