Anasayfa Haber Apple Vision Pro Harici Pilinin İsmi Magic Battery Olarak Adlandırılabilir

Apple Vision Pro Harici Pilinin İsmi Magic Battery Olarak Adlandırılabilir

Apple Vision Pro Magic Battery

2024 yılının başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Apple Vision Pro karma gerçeklik başlığının gücünü sağlayacak olan harici pilin Magic Battery adıyla karşımıza çıkabileceği ileri sürüldü.

@aaronp613 tarafından tvOS 17 Beta 5 kodunda tespit edilen referanslara göre, harici pil paketi Magic Battery olarak adlandırılabilir. Aynı zamanda Apple yazılım veritabanı web sitesi AppleDB’de katkıda bulunan Aaron, harici pil kaynağının daha önce “MagSafe Battery Pack” olarak anıldığını belirtti.

Apple, iPhone’lar için cihazın arkasına manyetik olarak takılan bir MagSafe Battery Pack satıyor. Bu anlamda beklenen isim Magic Keyboard, Magic Mouse ve Magic Trackpad gibi diğer Apple aksesuarlarıyla uyumlu olmuş olacak.

Apple, WWDC 2023 sırasında Vision Pro kulaklığı duyururken, yüksek performanslı harici pilin kulaklığa tek bir şarjla iki saate kadar güç sağlayabileceğini söyledi. Etkinlikte pilin başlığın sol tarafına bir kabloyla bağlı olduğu görülmüştü. Ek olarak şirket, başlığın “fişe takıldığında tüm gün kullanım için tasarlandığını” da belirtilmişti.