Anasayfa Haber Rainbow Six Siege Operation Heavy Mettle Detayları Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Heavy Mettle Detayları Açıklandı

Rainbow Six Siege Operation Heavy Mettle

Ubisoft, bilindiği gibi her yıl Rainbow Six Siege için toplamda 4 sezon güncellemesi yayınlıyor. Bu yılın 3. sezonunda da her zaman olduğu gibi yeni bir operatör geliyor. Ubisoft bu sezon yeni maç ayarlarını, oyun modunu ve operatörün detaylarını paylaştı.

Yeni operatör Ram, saldırgan tarafına katılıyor. Özel yeteneği BU-GI Auto-Breacher adlı yıkıcı robotundan geliyor. BU-GI robotları, fırlatıldıklarında önlerindeki her türlü yıkılabilir zemini ve bariyeri çiğneyerek hem içinden ateş etmek için büyük açıklıklar oluşturuyor hem de engelleri kaldırıyor. Hemen hemen hiçbir engel tanımayan cihazdan toplamda 3 tane kullanabiliyorsunuz.

Savunucular, BU-GI cihazına karşı koymak için arkasındaki kırmızı kutuya ateş edebilir veya farklı yollarla patlatabilirler. Ayrıca Mute’un sinyal bozucusu ile de hareketli yıkıcı dron engellenebilir.

Hızlı Maç turları, maçları gerçekten hızlandırmak için birkaç değişikliğe uğruyor. Oyuncular, maçın başında işlerin daha hızlı akmasını sağlamak için birkaç duvarın zaten güçlendirildiğini ve hatta bazılarında dönme delikleri olduğunu girebilirler. Ayrıca artık maç süreleri daha kısa olacak.

Yeni Weapon Roulette Arcade modu, tüm oyuncuların kendileri için aynı rastgele silaha sahip olduğu ayrı bir oyun modu. Seçilen silahlari maç boyunca belirli aralıklarla değiştirilecek.

Bu sezondaki diğer değişiklikler arasında yeni üç parçalı eğitim, av tüfeği denge kartı ve Grim, Frost ve Fuze için küçük ölçekli cihaz kullanım değişiklikleri yer alıyor.

Rainbow Six Siege 8. Yıl 3. Sezon: Heavy Mettle Operasyonu ilk olarak 14 Ağustos’tan itibaren test sunucularına geliyor. Ağustosun sonunda da yeni güncellemenin tüm oyunlarla buluşması bekleniyor. Operasyonun geri kalanı tüm oyuncular için ücretsiz olsa da, yeni operatör ilk iki haftaya özel premium battle pass olacak ve daha sonra Renown veya R6 Kredileri ile kilidi açılabilecek.