Anasayfa Video Razer DeathAdder Essential Özellikleri ve Fiyatı

Razer DeathAdder Essential Özellikleri ve Fiyatı

Razer DeathAdder Essential

Razer, oyun ve espor kullanımına yönelik oyuncu ekipmanları geliştirmeye devam ediyoruz. Şimdi baktığımız DeathAdder Essential oyuncu faresi de bu amaca yönelik ürünlerden biri. Peki Razer DeathAdder Essential özellikleri ve fiyatı ile ne sunuyor?

Razer DeathAdder Essential satın almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Razer DeathAdder Essential Özellikleri

Bir oyuncu faresi için en önemli nokta, farenin kullandığı sensördür. Razer DeathAdder Essential, giriş-orta seviye bir mouse olarak nitelendirilebilir. Yüksek hassasiyet sunmasa da 6400 DPI desteği sunan bir optik sensörle geliyor. Söz konusu sensör 220 IPS hızlanma ve 30 G ivme desteği sunuyor.

Razer DeathAdder Essential

Bunun yanında farenin düğmeleri ise mekanik switch ile donatılmış. Bu düğmeler 10 milyon tıklamaya kadar garantili. Farede toplamda 5 adet tuş var ve bunlara yazılım sayesinde farklı komutlar atayarak oyunlardaki kombinasyonları tek tuşla yapabilmenize yarıyor.

Oyuncular için farenin kablosu da önemli noktalardan biri. Razer, DeathAdder Essential’de 2.1m bir kablo tercih etmiş. Bu da kasasını veya laptopunu çok uzak konumlandırmayan kullanıcılar için oldukça yeterli bir mesafe.

Ürünün fiziksel özelliklerine geldiğimizdeyse 127 mm uzunluk, 61.7 mm genişlik ve 42.7 mm yükseklik değerlerini görüyoruz. 96 gram ağırlığa sahip olan farenin sağ el için üretildiğini de belirtelim.

Razer DeathAdder Essential

Razer ürünleri aydınlatmalarıyla ünlüdür. Orta ve üst segment ürünlerinde bu sebeple oldukça canlı renkler sunan RGB LED aydınlatma sistemleri bulunuyor. Ancak Razer DeathAdder Essential daha çok giriş ve orta seviyenin arasında konumlandığı için, yalnızca Razer yeşili renginde bir aydınlatma sunuyor.

Razer DeathAdder Essential Teknik Özellikleri

Razer DeathAdder Essential
Sensör Optik (PixArt PAW3328)
Hassasiyet (DPI) 6400
Hız (IPS) 220
İvmelenme (G) 30
Anahtar Mekanik, Toplam 5
Aydınlatma LED Yeşil
Kablo 2.1 Metre
Boyut ve Ağırlık
  • Uzunluk: 127 mm
  • Genişlik: 61.7 mm
  • Yükseklik: 42.7 mm
  • Ağırlık: 96 gr

Razer DeathAdder Essential Fiyatı

Ülkemizde de satışta olan Razer DeathAdder Essential’ı bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.